. В събота, 29 юли, по време на акция за разчистване

...
</TD
>. В събота, 29 юли, по време на акция за разчистване
Коментари Харесай

Било е страшно в една от ромските махали на Пловдив

. В събота, 29 юли, по време на акция за почистване на нерегламентирано бунище в " Арман махала ", мъж в нетрезво положение насочва обиди и закана за разпра към служащите и удря една от дамите.

Нападението се случило в региона на моста под " Карловско шосе " в града под тепетата. Катя Шопова е една от нападнатите дами. Тя описа, че мъж се нахвърлил върху нея и сътрудниците ѝ с камъни и обидни думи. Започнал да ги блъска.

Потърпевшите се скрили в служебната кола, само че нападателят опитал да счупи стъклото ѝ. От боязън тримата потеглили и подали сигнал на 112. Една от дамите обаче останала на място. Когато сътрудниците ѝ се върнали, я качили в автомобила. Тя споделила, че мъжът я блъснал с длан по гърба.

Николай Георгиев е зам.-директор на общинското дружество по непорочност. Той изясни, че за пръв път има случай с физическа експанзия против чиновници. Досега нападките били ежедневни, само че единствено словесни.

Агресивният мъж е на 44 години и е арестуван. Той неотдавна е излязъл от пандиза. Ще бъде съден по бързата процедура за нанасяне на лека телесна щета, предава Нова.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР